RO RU EN
 
Despre UCIP-IFAD Programe Servicii Noutăţi Achiziții Istorii de succes Posturi vacante Inovaţii în Agricultură Contacte

Sub-componenta ”Granturi de finanțare la procurarea tehnicii agricole în domeniul Agriculturii Conservative și Agriculturii Ecologice”, din cadrul Programului IFAD VI, a fost finalizată cu succes.

La 5 aprilie, curent, Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor Fondului Internațional pentru Dezvoltarea Agricolă a finalizat implementarea sub-componentei ”Granturi de finanțare la procurarea tehnicii agricole”  din cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă(IFAD VI).

Dorim să menționăm că suma totală a granturilor acordate a fost de circa 709,9 mii USD. Peste 80 de producători agricoli au beneficiat de suport financiar cu porțiune de grant pentru procurarea tehnicii agricole specifice la implementarea agriculturii conservative și ecologice.

Ținem să vă informăm că UCIP-IFAD continuă recepționarea dosarelor pentru celelalte componente ale Programului IFAD VI.

Concomitent, invităm producătorii agricoli cointeresați în obținerea suportului financiar sub formă de grant pentru adaptarea sistemelor agricole la schimbările climatice, oferit în cadrul Proiectului de Reziliență Rurală (IFAD VII), să acceseze rubrica Granturi.


<<< Inapoi la lista

Contacte UCIP-IFAD:

Republica Moldova, MD-2004 mun. Chişinău,
bul. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 162, of. 1303


Tel.: (+373 22) 22 50 46; 21 00 56
Fax:
(+373 22) 87 16 59
Email:

Programul de lucru: 08.00-17.00

Useful Info
Developed by IT CONCEPT 2012 (c)