RO RU EN
 
Despre UCIP-IFAD Programe Servicii Noutăţi Achiziții Istorii de succes Posturi vacante Inovaţii în Agricultură Contacte

Deschidem sezonul agricol la Moldexpo! Moldagrotech Spring 2018.

Vă invităm să fiți alături de noi în perioada 14-17 martie la Expoziția Internațională Specializată “MOLDAGROTECH - 2018” (Spring). Expoziția va reuni cei mai mari producători de mașini și utilaje, echipamente pentru industria alimentară, sisteme de alimentare cu apă, mijloace de protecție a plantelor, material săditor, semințe, etc.

Expoziția reprezintă o platformă de comunicare unde participanții au posibilitatea să descopere noi oportunități pentru afaceri, să încheie contracte, să își consolideze relațiile cu potențialii furnizori și clienți, să discute despre tendințele și inovațiile din agricultură, zootehnie și industria alimentară.

În cadrul expoziție standul UCIP- IFAD va fi susținut de beneficiarii Programului IFAD VI, tinerii antreprenori care au creat și dezvoltat afaceri proprii în diverse domenii, precum: apicultura, industria de fabricare a produselor lactate, procesarea fructelor și producerea sucurilor, industria ușoară. Timp de patru zile vom fi dispuși să împărtășim din experiențe și realizări, să discutăm despre posibilitățile care le oferă Programele IFAD în Moldova, să creăm noi legături.  

Pe parcursul evenimentului vor fi organizate mese rotunde cu diverse tematici, Unitatea Consolidată Pentru Implementarea Programelor IFAD va susține două seminare în data de 16 martie, ora 13.30 în incinta pavilionului central.

Vă invităm să începem primăvara împreună!


<<< Inapoi la lista

Contacte UCIP-IFAD:

Republica Moldova, MD-2004 mun. Chişinău,
bul. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 162, of. 1303


Tel.: (+373 22) 22 50 46; 21 00 56
Fax:
(+373 22) 87 16 59
Email:

Programul de lucru: 08.00-17.00

Useful Info
Developed by IT CONCEPT 2012 (c)