RO RU EN
 
Despre UCIP-IFAD Programe Servicii Noutăţi Achiziții Istorii de succes Posturi vacante Inovaţii în Agricultură Contacte

1 februarie - marcăm Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală.

Astăzi, 1 februarie, în cadrul evenimentului ”Dialog direct cu APL”, organizat de Guvernul Republicii Moldova, cu ocazia Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală, au fost invitați reprezentanții Administrației Publice Centrale și Administrației Publice Locale.

În cadrul evenimentului au participat Prim-ministrul Pavel Filip, șeful Delegației Uniunii Europene în R. Moldova, Peter Michalko, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, James Pettit, membrii Cabinetului de miniștri, organizațiile neguvernamentale și programele de finanțare.

Participanții au fost antrenați în discuții în cadrul cărora au fost discutate probleme cu care se confruntă Administrațiile publice locale și au fost identificate eventuale soluții pentru depășirea acestora.  

Unitatea Consolidată Pentru Implementarea Programelor IFAD a prezentat posibilitățile oferite în cadrul Programului Rural de Rezilienţă Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI) destinate dezvoltării zonei rurale prin intermediul agenților economici  și implicarea APL-urilor. 


<<< Inapoi la lista

Contacte UCIP-IFAD:

Republica Moldova, MD-2004 mun. Chişinău,
bul. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 162, of. 1303


Tel.: (+373 22) 22 50 46; 21 00 56
Fax:
(+373 22) 87 16 59
Email:

Programul de lucru: 08.00-17.00

Useful Info
Developed by IT CONCEPT 2012 (c)